Välkomna ut till oss på landet! Vi inbjuder till vårt hemlagade, traditionella julbord från och med första adventshelgen. Vi tycker att det är viktigt att bevara vår fina matkultur och lagar all mat från grunden med massor av matglädje och råvaror som finns i vårt närområde så långt det är möjligt. Njut av allt det där traditionella som hör till ett julbord: Glögg, Janzons frestelse, köttbullar ( vi gör MÅNGA �), sillar (lagom många sorter), lutfisk, korvar, skinka, omelett, rökt rådjur, lax, gubbröra m.m m.m och så ett sött efterrättsbord med äggost, ris a la Malta, lingonmousse, frukt, godis och kakor m.m. 

Vi har några fasta datum för våra julbordssittningar, se nedan. I övrigt caterar vi julbuffé ut till företag, föreningar, arbetsplatser eller hem till dig. 220 kr/person. Skicka meddelande om du vill veta vad som ingår. Under hela december gör vi också smörgåstårtor och jullandgångar på beställning. 

Lördag 26 november kl 16 Familjejulbord, 385 kr/person. Barn upp till 12 år, 20 kr/år. 

Söndag 27 november, Familjejulbord kl 13 och 16.30, 385 kr/person. Barn upp till 12 år, 20 kr/år. Vi har fått nys om att jultomten och ett par av hans nissar kommer på besök och tar emot önskelistor den här dagen. 

Lördag 3 december kl 18
Julbord, musikquiz och musik/karaoke med Cabbarna, 495 kr/person.

Lördag 10 december, Familjejulbord kl 13 och kl 16.30
Söndag 11 december, Familjejulbord kl 13 och 16.30
385 kr/person. Barn upp till 12 år, 20 kr/år. 
Välkomna att boka! 
/Annette med personal