Femkamp

Femkampen är på Lane Loge öppen året om!

I härlig natur utmanar du kompisgänget/arbetskamraterna i en femkamp. Aktivitet för tio personer eller fler. Vi har grenar som passar de flesta och man kan tävla individuellt eller i lag. Vår ledare håller i aktiviteterna. Välj fem grenar. Fotbollsgolf kan ingå som en gren april-september. Hos oss kan ni även boka energimassage eller ett yoga-,  zumba eller boot camp-pass av duktiga instruktörer. Ett populärt inslag på möhippan eller varför inte på svensexan?

Trähästkapplöpning – Utomhus året om
Hög skrattfaktor! Ta med kameran! Med kroppsrörelser ska man få hästen att ta sig framåt.

Skottkärrerace – Utomhus året om
Föraren av skottkärran ser inget och kompisen som åker hör inget! Samarbeta och håll nu i hatten!

Pilbågeskytte – I utomhustemperatur i ladan
Känn dig som Robin Hood – skjut tre pilar mot en tavla och räkna poäng.

Yxkastning – utomhus året om
En yxa slungas tre gånger mot poängmarkerad tavla. I ett perfekt kast slungas yxan ett och ett halvt varv och hamnar i mitten av tavlan förstås.

Fågelholkspussel – I utomhustemperatur i ladan
I lag eller enskilt tävlar man mot varandra om vem som har störst snickartalanger och lyckas spika ihop fågelholken på kortast tid. Akta tummen!

Stapla däck på tid – april – oktober
Hur många däck klarar laget/kompisen av att stapla på tre minuter? Kanske kommer cirkuskonster väl till pass när det gäller att göra däckstapeln så hög som möjligt…?

Flytta gruppen – I utomhustemperatur i ladan
Varje lag står på en presenning som ska flyttas ca tio meter. Alla i laget behöver vara med på noterna för att detta ska funka. Kroppskontakt är nödvändig.

Hockey-straffar – I utomhustemperatur i ladan
Varje deltagare har fem skott på sig att samla flest poäng genom att pricka pucken bäst i mål. Denna gren kör vi inomhus på logen.

Å-rodd – april-september
Lagvis ska man förflytta sig i en eka nere i Bäveån. Naturliga hinder under sträckan. No dresscode, men tänk på att du säkert blir blöt…(Grenen kan genomföras när det är tillräckligt hög vattennivå i ån.)

Träskidelöpning – april-september
Upp till fem personer på varje skidpar ska synkronisera gången och tävla mot ett annat lag. Inte så enkelt som det verkar. Samarbete på hög nivå.

Blåsrör – ej under pandemin
Blås iväg tre pilar genom blåsrör mot en poängsatt tavla.

Dragkamp – utomhus året om
Tuffingar? Ok, utmana de andra i en dragkamp, så får vi se vem som är starkast!

Robinsonbana -april-september
En gren som ställer lite högre fysiska krav. Det går ut på att på kortast tid ta hela laget över repribbstol, över ett 4 metersplank, gräva sig under en stock genom sand, hoppa över lastpallshinder, springa genom repspindelnät och däck mot mål. Kör så det ryker!

Traktordäcksvältning- utomhus april-oktober
Två och två från varje lag tävlar om att förflytta var sitt tunga traktordäck en sträcka. Visa musklerna!

Bokstavslek – I utomhustemperatur i ladan
Varje lag får ett antal bokstäver och får i uppdrag att på tid forma det längsta ordet de kan.

Musik-quiz – inomhus på Lönnkrogen
Quizet utgår ifrån deltagarnas åldersgrupp. Nya låtar blandas med låtarna du trodde att du hade glömt. Grenen kan med fördel genomföras innan/under måltid

Femkamp: 300 kr/person 

Minimiavgift 3 000 kr (tio personer). Tillägg för  zumba och yoga. Kontakta oss!

  • Beställ Grillbuffé – Se menyn här
  • VEDUPPVÄRMD BADTUNNA April-september Boka ett par timmar i vår fräscha, uppvärmda badtunna som finns alldeles intill första utsparken på fotbollsgolfbanan, bakom receptionen. Här sitter ni skönt 8-10 personer i 38 gradigt vatten och kopplar av med utsikt över banan. Här får man lov att ta med egna valfria drycker om man önskar.

Hyra badtunna: 1800 kr.