Femkamp

Femkampen är på Lane Loge öppen april – september.

I härlig natur utmanar du kompisgänget/arbetskamraterna i en femkamp. Aktiviteten kan bokas för både den lilla och den stora gruppen upp till 150 personer. Minimipriset är dock 4 000 kr.  Vi har grenar som passar de flesta och man kan tävla individuellt eller i lag. Vår ledare håller i aktiviteterna. Du väljer vilka fem grenar ni vill tävla i och meddelar oss dessa senast två veckor innan om du har bokat aktiviteten tidigt. Är du sent ute kan du alltid kolla även en vecka innan om vi har lediga tider. Fotbollsgolf kan ingå som en gren under april-september. Aktivitetens tidsåtgång beror på antalet deltagare. För gruppstorleken 10-20 personer är tidsåtgången ca 2 1/2 timma. Om fotbollsgolf väljs som en gren får man plussa på minst två timmar. Ett populärt inslag på möhippan eller varför inte på svensexan?

Trähästkapplöpning
Vår mest bokade gren har hög skrattfaktor! Ta med kameran! Med kroppsrörelser ska man få hästen att ta sig framåt.

Skottkärre-race ”Blindstyre”
Föraren av skottkärran ser inget och kompisen som åker hör inget! Samarbeta och håll nu i hatten!

Pilbågeskytte
Känn dig som Robin Hood – skjut tre pilar mot en tavla och räkna poäng. Grenen passar er som vill tävla individuellt mot varandra.

Yxkastning
En yxa slungas tre gånger mot poängmarkerad tavla. I ett perfekt kast slungas yxan ett och ett halvt varv och hamnar i mitten av tavlan. Förstås! Grenen passar er som vill tävla individuellt mot varandra.

Fågelholkspussel
I lag eller enskilt tävlar man mot varandra om vem som har störst snickartalanger och lyckas spika ihop fågelholken på kortast tid. Akta tummen!

Stapla däck på tid
Hur många däck klarar laget/kompisen av att stapla på tre minuter? Kanske kommer cirkuskonster väl till pass när det gäller att göra däckstapeln så hög som möjligt…?

Styltgångs-stafett

Hur är det med balansen…? Iklädd klassiska midsommar-attiraljer ska varje deltagare förflytta sig en sträcka på styltor. Förflyttningen avslutas med ”irländsk afton” innan man tar av sig och hänger på nästa deltagare midsommar-attiraljerna.

Big sack – hoppning

Hela laget (3-5 personer) kliver i en stor säck. Man ska tillsammans hoppa i säcken en sträcka och tävlar i stafett mot annat/andra lag. Här ställs höga krav på samarbetsförmågan. Skratt är oundvikliga… Om ni vill tävla individuellt har vi även säckar för en person.

Flytta gruppen
Varje lag står på en presenning som ska flyttas ca tio meter. Alla i laget behöver vara med på noterna för att detta ska funka. Kroppskontakt är nödvändig.

Hockey-straffar
Varje deltagare har fem skott på sig att samla flest poäng genom att pricka pucken bäst i mål. Denna gren kör vi inomhus på logen.

Träskidelöpning
Upp till fem personer på varje skidpar ska synkronisera gången och tävla mot ett annat lag. Inte så enkelt som det verkar. Samarbete på hög nivå.

Blåsrör
Blås iväg tre pilar genom blåsrör mot en poängsatt tavla.

Pilatesboll-stafett

Ta dig fram snabbt med en stor pilatesboll – men inte på vanligt sätt om du trodde det! Försök sedan att pricka tunnan!

Poängkastning med rockringar

Varje deltagare kastar fem rockringar mot olika stavar i olika höjder – ju högre stav, desto högre poäng.

Dragkamp
Tuffingar? Ok, utmana de andra i en dragkamp, så får vi se vem som är starkast!

Robinsonbana
En gren som ställer lite högre fysiska krav. Det går ut på att på kortast tid ta hela laget över repribbstol, över ett 4 metersplank, gräva sig under en stock genom sand, hoppa över lastpallshinder, springa genom repspindelnät och däck mot mål. Kör så det ryker!

Traktordäcksvältning
Två och två från varje lag tävlar om att förflytta var sitt tunga traktordäck en sträcka. Visa musklerna!

Bokstavslek
Varje lag får ett antal bokstäver och får i uppdrag att på tid forma det längsta ordet de kan.

Kortleks-memory

Här får geniknölarna jobba: En lång rad av kortlekskort i A4-storlek läggs ut på marken. Alla lag har nu tre minuter på sig att memorera ordningen av korten. Korten samlas in och varje lag får nu en egen kortlek för att under en minut kunna plocka ut och lägga korten i samma ordning de nyss sett. Spänningen stiger i takt med att vår aktivitetsledare presenterar den rätta ordningen.

Musik-quiz
Quizet utgår ifrån deltagarnas åldersgrupp. Nya låtar blandas med låtarna du trodde att du hade glömt.

Luftgevärsskytte

Pricka fem mål med luftgevär – inte alltid så enkelt.

Femkamp: 400 kr/person 

Minimiavgift 4 000 kr om ni är färre än tio personer.  Kontakta oss!

  • Kanske vill ni beställa mat och äta hos oss, kontakta oss.
  • VEDUPPVÄRMD BADTUNNA Boka vår fräscha, uppvärmda badtunna som finns alldeles intill första utsparken på fotbollsgolfbanan, bakom receptionen. Här sitter ni skönt 8-10 personer i 38 gradigt vatten och kopplar av med utsikt över banan. Vi hyr ut till endast ett sällskap om dagen. Här får man lov att ta med egna valfria drycker om man önskar.

Hyra badtunna: 1800 kr. 

    Våra samarbetspartner