Om oss

Lane Loge är en känd destination i Uddevalla. De flesta känner oss för våra härliga danskvällar och startades 1984 av Lilly och Roger Hansson. Lane Loge är ett mångfacetterat företag där vi jobbar med dans, fotbollsgolf, femkamp, restaurang med catering, konferens, kick off, stugby och camping.

Företaget drivs idag av Annette Hansson. Redan 1993 började hon sommarjobba på Lane Loge under danskvällarna när hon gick lärarhögskolan och jobbade sedan parallellt med logen sommartid under sin högstadielärartid tills hon för 13 år sedan köpte anläggningen och nu driver den på heltid.

Annette brinner för matkultur i allmänhet och den svenska matkulturen i synnerhet. Naturupplevelser, jakt, musik, matlagning och bakning har följt henne under hela livet. Hon älskar platsen på landet, miljön nära skogen, alla möten med människor och att med varmt värdskap ha möjlighet att leva ut sina entreprenörsdrömmar.

På fritiden reser hon gärna både långväga och i närområdet tillsammans med sina tonårsbarn och tar med inspiration hem till gården där den får stöpas i lantlig, svensk tappning. På vintern står skidåkning både utför och på längden högt på agendan.