Bröllop och Fest på Lane Loge

Vi på Lane Loge i Uddevalla erbjuder stora möjligheter när det kommer till fester och bröllopsarrangemang. Många firar sina födelsedagar, jubileum, släktkalas, studenter, konfirmationer och bröllop hos oss i vår fina, lantliga miljö. Vår anläggning med den stora rustika logen, restaurang Lönnkrogen och alla grönytor ligger mitt i Trestad, vackert beläget ute på landet med skogen om hörnet. Vi har stora ytor och gott om plats för både små och stora sällskap mellan 15 – 550 personer. Stora logen går att hyra april-september och på Lönnkrogen kan man boka in sig året om.

En del firar sin högtid utomhus med en rolig aktivitet som fotbollsgolf eller femkamp och äter god mat tillsammans med nära och kära. Andra har en större eller mindre fest tillsammans med familj, vänner, god mat, dryck och livemusik. Vår miljö och våra lokaler inbjuder till att alla gäster kan umgås avslappnat och ha riktigt trevligt tillsammans. Oavsett arrangemang så har vi stor erfarenhet av att med varmt värdskap skräddarsy det som passar just dig och dina önskemål.

Hos oss på Lane Loge erbjuder vi två unika möjligheter till er bröllopsfest:

Stora logen är en vacker trälada perfekt för ett rustikt, lantligt bröllop och är anpassad för en större mängd bröllopsgäster.

Lönnkrogen som fått sitt namn från den lönn som växer upp genom golvet, är vår charmiga restaurang för mindre bröllopsfester.

Läs mer om vår Bröllopslokal och möjligheter  Bröllopslokal

Bröllopscatering

Vi lagar vår goda mat i vårt restaurangkök och du kan alltid vara säker på att vi använder svenskt kött. Önskar ni en trevlig tre-rätters meny, festlig buffé, rustik husman eller kanske en enklare meny med passande drycker? Vi lägger alltid ner lika stor omsorg på att välja bra råvaror och servera riktigt god mat och dryck.

Läs mer om vår Bröllopscatering här

Hos oss går det även bra att bo över efter festen. Vi erbjuder boende i campingstugor med totalt 67 bäddar och gott om plats för camping med husvagn för alla dina gäster.

Vi känner alltid lite extra för “våra” brudpar och strävar alltid efter att ni ska känna er trygga och avslappnade både på väg mot och under er stora dag. Med varmt och personligt värdskap skräddarsyr vi bröllopsmeny och program utifrån era önskemål. Tillsammans skapar vi en unik upplevelse som passar just er och era gäster för en oförglömlig dag.