Tilltugg
Våra goda snittar
- Minikrustader med smält räkost, 2 st/person
- Kanapé med pesto, brieost och soltorkad tomat
- Tunnbrödsstubbe med phillyost, soltorkad tomat och solroskärnor
- Gömda oliver i smördeg med flingsalt 3 st/person
Förrätter
Skaldjursmousse
på kavringbotten, serveras med dill, citron och skottsallad
Räkkanapé
rund brödskiva toppad med räkor i majonäs, sallad, dill, citron
Ost- och örtkräm med serranoskinkschips
Philadelphia och parmesankräm med basilika på surdegsbaguette med skottsallad
Ost- och charkbricka
Brie- och grönmögelost, serranoskinka, mortadella och fikonmarmelad
Varmrätter
Havets Wallenbergare med tryffelmajonäs, färska räkor, rostad lime, vitvinssås och dillrostad potatis
Fläskfilé med bacon, sparris och gräddig madeirasås, potatisbakelse med ost
Flankstek, rödvinssås, bearnaisesås, grillade grönsaker och potatisbakelse
Vitvinsångad torskrygg med gubbröra, varm örtsås, parmesanchips och dillslungad färskpotatis
Färsterrin av älg, rödlökschutney, rosépepparsås, grillade grönsaker och potatisbakelse med karljohansvamp
Marinerad kycklingfilé fylld med soltorkad tomat, gorgonzolasås och krämig risotto med skogssvamp och nyriven parmesan
Efterrätter
Chokladmoussetårta black and white med jordgubbssås och melon
Ljummen skogsbärspaj med vaniljglass och kolasås
Husets vaniljparfait serverad med polkagriscrunch och varm kolasås