Kick off

Är det dags för kick off eller att hitta på något kul med jobbet innan semestern? Våra aktiviteter fotbollsgolf och femkamp som utförs utomhus och på stora ytor är som gjorda för att ni ska ha riktigt kul tillsammans. Vi kan ha igång både små och stora grupper samtidigt.

Vid ankomst tar vi emot er vid receptionen och hjälper gärna till att dela in er i lag om ni inte önskar att göra det själva. Om ni vill ha med er proviant under aktiviteterna så har vi skottkärror att låna ut för det ändamålet.

I en grupp finns många olika typer av personer och för oss är det viktigt att alla kan slappna av och vara sig själva. Är det inte då livet är som skönast? Våra aktiviteter kan utföras av de flesta oavsett fysisk form. Bland femkampsgrenarna finns möjligheter både för er som vill testa något fysiskt krävande och för er som vill ta det lite lugnare och kanske jobba mer med klurigheter. Eller varför inte göra en mix av det hela? Ni väljer själva ut fem grenar. Mer information om Fotbollsgolf, Femkamp.

Runda av aktiviteterna med en riktigt god buffé eller en trevlig tre-rätters middag. Vi lagar rustik och god mat med enbart svenskt kött och lägger också stor omsorg på våra vegetariska/veganska matgäster. Vi har fullständiga rättigheter.

Trubadur eller annan underhållning får ni gärna boka in med eller utan vår hjälp. Vi håller baren öppen hela kvällen. Kontakta oss här.