Konferens och Möten i lantlig miljö nära Uddevalla

Söker du ett ställe för konferens, möten, hundträff, kick off eller MC-träff? Med varmt värdskap erbjuder vi en fin lantlig miljö, god mat och roliga aktiviteter där alla kan vara sig själva.

Lane Loge ligger mitt i en vacker natur ute på landet, men bara 10 minuters bilresa från Uddevalla. Här finns stora ytor både inomhus och utomhus, och skogen runt hörnet – en härlig miljö att vistas i tillsammans i.

De företag, personalgrupper och föreningar som har besökt oss tycker att vi erbjuder ett prisvärt och alternativ med många möjligheter, dessutom brukar vi få plus i kanten för den goda maten.

Våra lokaler är unika och vi har möjlighet och stor erfarenhet av att arrangera event/middagar och aktiviteter för grupper mellan 10 – 550 deltagare.

Hos oss kan ni vara säkra på att ha riktigt trevligt tillsammans. Våra aktiviteter fotbollsgolf och femkamp borgar för många roliga ögonblick och möjlighet till team building. Vår restaurang Lönnkrogen och flera grillplatser gör det möjligt för er att välja hur ni vill ordna det med mat under er vistelse. Vill ni bo över erbjuder vi övernattning i campingstugor med totalt 67 bäddar eller plats för uppställning av husvagn/husbil.