Konferens och möten i lantlig miljö nära Uddevalla

Söker du ett ställe för konferens, möten, kick off? Hos oss möts du av varmt värdskap och hittar unika utomhusaktiviteter i lantlig, fantastisk miljö, stora ytor och vällagad mat i kulturbärande stora lokaler.

Från 2 maj kan du boka in hel- eller halvdagskonferens i vår nya konferenslokal ”Dansgolvet” med plats för upp till 60 personer i U-sittning, vid gruppbord eller skolbänkssittning. I bio-sittning ryms 80 personer. Här finns bekväma konferensstolar och den klassiska utrustningen som krävs för en proffsig konferens med wi-fi och teknisk utrustning. Lokalen är en inbyggd del av det stora dansgolvet på logen. Klicka uppe i listen på ”Företagskonferenser” för priser och mer info.

Lokalen kan även hyras endast kvällstid om du behöver ha ett möte eller hålla ett föredrag. Alldeles intill ligger Lönnkrogen där ni kan välja att äta middag efteråt. Om du vill kan du även beställa smörgåsar/smörgåstårta/fika ner till konferenslokalen under mötet.

Lane Loge ligger mitt i en vacker natur ute på landet, men bara 10 minuters bilresa från Uddevalla. Här finns stora ytor både inomhus och utomhus, och skogen runt hörnet – en härlig miljö att vistas i tillsammans i.

De företag, personalgrupper och föreningar som har besökt oss tycker att vi erbjuder ett prisvärt alternativ med många möjligheter i härlig miljö, dessutom brukar vi få plus i kanten för den goda maten.

Våra lokaler är unika och vi har möjlighet och stor erfarenhet av att arrangera event/middagar och aktiviteter för grupper upp till 400 deltagare.

Hos oss kan ni vara säkra på att ha riktigt trevligt tillsammans. Våra aktiviteter fotbollsgolf och femkamp borgar för många roliga ögonblick och möjlighet till team building. Vi kan även erbjuda olika typer av yogaklasser. Vår restaurang Lönnkrogen och flera grillplatser gör det möjligt för er att välja hur ni vill ordna det med mat under er vistelse. Vill ni bo över erbjuder vi övernattning i campingstugor med totalt 67 bäddar eller plats för uppställning av husvagn/husbil.