Catering i Uddevalla med omnejd!

Välkommen att beställa catering av våra goda festfat och bufféer. Vi lagar god mat med hjärtat i vår svenska matkultur. I vårt restaurangkök gör vi festbufféer och olika typer av måltider för avhämtning och leverans. Vi tillagar alla typer av både varm och kall mat och jobbar med svenskt kött och svenska råvaror så långt det är möjligt. Nedan finns exempel på några av våra festbufféer. Behöver du hjälp med lunch eller a la carte eller behöver hyra porslin, glas, linne eller personal som hjälper till vid din bjudning ordnar vi även det. Prislista, klicka HÄR. Kontakta oss gärna för att höra mer om vår cateringverksamhet!

Vi tar pandemin på största allvar och är mycket noggranna kring mathanteringen. Vi är friska och tacksamma för varje beställning som vi får.

Italienska smaker på svenska

  • Lufttorkad skinka, salami, mortadella
  • Oliver, kökets pesto
  • Polentakuber med gorgonzolacreme
  • Tomat och mozarellaost med basilika och vinegrätt
  • Pastasallad med kronärtskocka, soltorkad tomat, parmesan, valnötter, sallad
  • Ruccolapaj med soltorkad tomat (varm) och kökets verdesås
  • Ädelost, fikonmarmelad, melon, salta kex
  • Hembakt foccacia med färsk rosmarin

255 kr/person

Festbuffé

  • Potatissallad på rostad potatis och blomkål, pestosvängd med rödlök, haricot vertes, oliver, och ruccola
  • Kycklingspett med tzatsiki
  • Varmrökt lax med hjortronsås
  • Minipaj med västerbottensost och stenbitsrom
  • Räkmousse på kavring
  • Blandad sallad av säsongens grönsaker
  • Ugnsbakade rödbetor med honung, fetaost och rostade solroskärnor
  • Foccaciabröd med oliver och soltorkad tomat

275 kr/person

Vegetarisk trädgårdsbuffé

  • Rostad potatis och blomkål, pestosvängd med haricot vertes, kronärtskocka, rödlök, ruccola
  • Ugnsbakade rödbetor med fetaost, honung och rostade solroskärnor
  • Kökets småbiffar av kikärter, kidneybönor, potatis och spiskummin med tzatsiki
  • Trädgårdssallad av spenat, haricot vertes och morotsslingor
  • Tomat- och mozzarella med basilika och vinegrätt
  • Kronärtskocksbottnar med parmesancreme
  • Hembakt foccacia med rosmarin och kronärtskockstapenade

160 kr/person

Sommarbuffé

  • Kycklingspett och tzatziki
  • lufttorkad skinka
  • salami
  • pastasallad med soltorkad tomat, pesto, mozarella och cocktailtomat
  • oliver
  • kall basilikasås
  • två sorters melon, jordgubbar
  • hembakt foccaciabröd med timjan och flingsalt

170 kr/person

Festfat

Komponera ditt eget festfat med tre olika sorters kallskuret, en sallad och exotiska frukter. Vi beräknar 150 g kallskuret /person och 200 g sallad/person.

  1. Kallskuret: rostbiff, rökt kalkonbröst, grillad fläskfile´, grillad kycklingfilé, rökt skinka, kokt skinka, lufttorkad skinka, salami

2. Sallad: Potatissallad eller pastasallad

3. exotiska frukter

170 kr/person

Buffé Havet

  • Varmrökt lax med hjortronsås
  • Kallrökt lax på gemsallad med avocado- och mangosalsa
  • Minipajer med västerbottenost, stenbitsrom och creme fraische
  • Skaldjurstårta på kavring
  • Gubbröra med rågknäcke
  • Potatistortilla med gräslök
  • Krämig gurksallad med fänkål, dill och rödlök
  • Sallad av säsongens grönsaker
  • Hembakt bröd och smör

295 kr/person

 Grillbuffé

  • Kycklingklubba
  • Pulled beef
  • Het korv på spett
  • BBQ-sås
  • Verdesås
  • Majskolv
  • Vår egen potatissallad med senapsvinegrätt, kapris och säsongens grönsaker
  • Bröd och smör

Pris: 240 kr/person

Julbuffé – 300 kr/person

Kallt: Julskinka, senap, löksill, senapssill, kallrökt lax, hovmästarsås, ägghalvor med räkor i majonäs, rödbetssallad, rökt kalkonbröst, mimosasallad, rökt läckökorv, pressylta, vörtbröd, julost, smör

Varmt:  Janssons frestelse, omelett med räkstuvning, prinskorv, hemlagade köttbullar, rödkål, brysselkål, kokt potatis, revben

Sött: Ris a la Malta med saftsås, pepparkakor

Jultallrik – 275 kr/person

Kall: Julskinka, senap, löksill, senapssill, ägghalva med räkor i majonäs, kallrökt lax, hovmästarsås, rödbetssallad, rökt läckökorv, rökt kalkonbröst, mimosasallad, pressylta, vörtbröd, julost, smör

Varm: Janssons frestelse, omelett med räkstuvning, hemlagade köttbullar, prinskorv, rödkål, brysselkål, kokt potatis

Dessert: Portionsskål med ris a la Malta och saftsås, pepparkakor