Måndagscafé 2023

I år kommer vi att ha vårt populära måndagscafé 10, 17, 24, 31 juli och 7 och 14 augusti.  Vårt hjärta bankar för vällagad traditionell svensk matkultur, så varje måndag hittar ni både klassisk husman (en kött, en fisk, en veg), hembakt och äggost på menyn. Njut av hembakta bakverk, bärpaj, nygräddade våfflor, räksmörgåsar och glass. Vi har fullständiga rättigheter på Lönnkrogen.

Vi kommer att ha lite olika teman varje måndag, men samtliga måndagar är alla välkomna hit till oss på landet på två, tre eller fyra hjul, solo eller tillsammans med familjen, vännen, kompisgänget eller vovven.

Måndag 10 juli serverar vi:
Kötträtt – Mustig sjömansgryta med skivade rödbetor och färsk persilja
Fiskrätt – Annettes fisksoppa med tomat, vitt vin, lax, vit fisk, räkor, dill och grädde, toppad med rotfruktschips och vitlöksbröd
Vårt standardutbud:
?Räksmörgås?Köttbullesmörgås ? Äggost med björnbärsylt? Kanelbullar ? Sommarbakelse ?Kladdkaka med lingonfrosting?Våffla med grädde och sylt ??Hembakta kakor ?Glass ?Banan- och kokospaj med vaniljglass och kolasås ? Glutenfritt bröd och kakor ?Varma och kalla drycker?Fullständiga rättigheter och lite till…
Denna måndag kommer vi även att ha A-traktorträff på parkeringen. Visar du upp ditt A-traktorkörkort när du köper mat eller fika på Lönnkrogen så bjuder vi på en glass.
Hjärtligt välkomna!! ❤️/Annette med personal
Måndag 17 juli serverar vi:
Kötträtt – kommer
Fisk – Vår variant av S O S -tallrik: Egeninlagd senapssill, löksill, gubbröra, en skiva västerbottenostpaj, kokt potatis, knäckebröd, smör (Kall snaps, öl och alkoholfria alternativ till finns att beställa.)
Måndag 24 juli – Country-tema
Vi startar grillen och kör steakhouse-meny med både kött och fisk. Våra cowgirls serverar ribsen med ett leende och vi njuter av country-musik i högtalarna.
Nere på dansgolvet kan du prova på linedance. Cowboyen i baren är på gott humör. Kommer du med cowboyhatten på så bjuder vi på en cowchip cookie till kaffet. Utöver steakhouse-maten serverar vi hembakt, våfflor, smörgåsar, glass samt varma och kalla drycker.
Välkomna! Vi har öppet kl. 16-20.
Måndag 31 juli – Live-musik
Vi ser fram emot att åter välkomna eminente keyboardisten Erik Lihm, kapellmästare i Vikingarna. Denna gång har han med sig fantastiska sångerskan Anna Hyllengren från Vänersborg. Boka gärna bord om ni vill äta nära scenen eller är många som vill sitta tillsammans.
Köket serverar klassisk svensk rustik husman med elegans, hembakta bakverk, våfflor, glass och efterrätter.
Måndag 7 augusti
Meny kommer
Måndag 14 augusti
Meny kommer

Vår uteservering blir snabbt fullsatt. För bordsbokning: Ring 0522-66 40 28