Konferens

Söker du konferens i lantlig miljö med god mat och roliga aktiviteter? Välkommen till Lane Loge tio minuter med bil utanför Uddevalla centrum.

I dessa tider får vi alla tänka om för att vara rädda om varandra. Social distansering och att träffas utomhus gör det möjligt att följa vår tids rekommendationer. Hos oss är det just nu populärt att ha mindre konferenser och gärna utomhus. Vi har gott om plats på vår Lönnkrog, där vi konfererar i ena delen och äter i andra. Några grupper väljer att konferera utomhus och att äta inomhus med social distansering. Våra aktiviteter fotbollsgolf och femkamp som utförs utomhus och på stora ytor är populära att avsluta dagens möten med. Fr. o.m. 1 oktober stänger vi fotbollsgolfbanan och stugbyn för säsongen, men våra femkampsaktiviteter är öppna året om. Vissa grenar kör vi på Lönnkrogen, en del i utomhustemperatur i ladan och andra utomhus.

Låt oss ta hand om er nästa konferens, företagsevent eller kanske kennelträff. Glädje – Kvalité – God mat: Det är vår hemlighet för att få nöjda gäster. Lane Loge ligger mitt i en vacker natur – ute på landet, men bara 10 minuters bilresa från Uddevalla. Här finns stora ytor både inomhus och utomhus, och skogen runt hörnet – en härlig miljö att vistas i tillsammans med arbetskompisarna.

De företag och personalgrupper som har besökt oss tycker att vi erbjuder ett prisvärt och annorlunda alternativ, dessutom brukar vi få plus i kanten för den goda maten.

Det som gör oss unika är att vi har möjlighet och stor erfarenhet av att arrangera event/middagar och aktiviteter för grupper mellan 10 – 500 deltagare.

Vi har ingen speciell möteslokal, vi använder stora logen där man kan sitta 500 personer i biosittning, ena delen i restaurangbyggnaden, vår fantastiska natur, ladan och ibland våra stugor till konferensdel och grupprum. Projektor, duk och wifi har vi.

Ett vanligt tvådagarsupplägg kan se ut så här:
Ankomst lagom till förmiddagsfika, därefter inleds konferensdelen fram till lunch. Efter en god och vällagad husman tar aktiviteterna vid. Vårt aktivitetsutbud finns i anslutning till lokalerna. Har ni provar fotbollsgolf? Robinson-banan? Yxkastning? En aktiv eftermiddag utomhus med fika i det gröna avrundas med skön avkoppling i stugbyn innan prisutdelning och läcker middag på Lönnkrogen. Vill ni kanske ha trubadurunderhållning? Eller koppla av under stjärnorna i vår vedeldade terrass-pool med plats för 10 sittande gäster?

Dag två inleds med stor lantfrukost och kanske en kortare skogspromenad. Därefter tar konferensdelen vid och efter ytterligare en god lunch väntar avresa hemåt. Era önskemål ger oss många möjligheter att arrangera speciellt för er. Behöver ni busstransport? Vi ordnar det.