Fotbollsgolf

Visste du att vår bana är den äldsta i Sverige? Banan öppnar 22 april och är därefter öppen måndag – söndag kl. 10-19 september ut. Lördagar kan vara bra att förboka om ni är fler än tio personer. Annars är det bara att dyka upp. Hundar i koppel är välkomna på banan.

Bokningsformulär hittar ni vid sidans slut!

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf påminner om minigolf, fast man sparkar en fotboll genom olika hinder/banor. Man spelar bäst i lag, 3-5 i varje. Alla har var sin fotboll och man har 10 sparkar på sig att få bollen i hål. Vår bana har 18 hål och det tar ca två timmar att gå banan. Är man en stor grupp börjar varje lag på olika banor. Man kan vara ett hundratal personer på banan samtidigt. Vi har bollar till alla.

Mitt på banan finns grillstugan, som disponeras fritt av alla som har aktiviteter hos oss. Ta med kol, tändvätska och det du vill grilla. Ingen förbokning behövs. Inne i stugan finns ett tjugotal kubbar att sitta på, utanför finns sittplatser vid bord för ett femtiotal personer.

Pris: 120 kr/vuxna  90 kr/barn upp till 12 år

Grupprabatt vuxen: 21 spelare eller fler 100 kr/person
Grupprabatt barn: 21 spelare eller fler 70 kr/person

Betalar gör du med kort, Swish eller kontanter. Företag och föreningar kan faktureras.

Då receptionen är stängd finns anslag på receptionsdörren var man går.

  • Beställ Grillbuffé
  • VEDUPPVÄRMD BADTUNNA April-september Boka ett par timmar i vår fräscha, uppvärmda badtunna som finns alldeles intill första utsparken på fotbollsgolfbanan, bakom receptionen. Här sitter ni skönt 8-10 personer i 38 gradigt vatten och kopplar av med utsikt över banan. Här får man lov att ta med egna valfria drycker om man önskar.

Hyra badtunna: 1800 kr. 

Våra hålsponsorer: