Företagskonferenser på Lane Loge

Välkommen att boka in din nästa företagskonferens hos oss! Vi erbjuder en hemtrevlig och naturlig miljö för både utomhuskonferens och konferens inomhus där inspirationen kan få flöda. Vi har gott om plats på vår Lönnkrog, där vi konfererar i ena delen och äter i andra. Några grupper väljer att konferera utomhus och att äta inomhus med social distansering. För större konferenser använder vi stora logen där man kan sitta upp till 500 personer i biosittning.  Vi har projektor, duk och wifi.

Våra aktiviteter fotbollsgolf och femkamp som utförs utomhus och på stora ytor är populära att avsluta dagens möten med. Fotbollsgolfbanan är öppen april-september, femkampsaktiviteterna är öppna året om. Vissa grenar kör vi på Lönnkrogen, en del i utomhustemperatur i ladan och andra utomhus beroende på väder och vind.

I en grupp finns många olika typer av personer och för oss är det viktigt att alla kan slappna av och vara sig själva. Är det inte då livet är som skönast? Våra aktiviteter kan utföras av de flesta oavsett fysisk form. Bland femkampsgrenarna finns möjligheter både för er som vill testa något fysiskt krävande och för er som vill ta det lite lugnare och kanske jobba mer med klurigheter. Eller varför inte göra en mix av det hela? Ni väljer själva ut fem grenar. Mer information om Fotbollsgolf, Femkamp

Ett vanligt dagsupplägg ser ut så här:
Ankomst på morgonen med väntande kaffe/te och grov treost-fralla med grönsaker, möte i valfri lokal med frukt och vatten på borden. Till lunchen serverar vi en god och rustik husman med salladstallrik innan, måltidsdryck, kaffe och kaka. Vi lägger också stor omsorg på våra vegetariska/veganska rätter.

Påfyllda med fin energi tar aktiviteterna vid. De finns alldeles i anslutning till lokalerna. Om ni har valt fotbollsgolf hjälper vi er gärna med att dela in i lag, kör en genomgång och visar er var ni startar. Om ni har valt en femkamp tar vår aktivitetsledare hand om er och leder er genom de grenar ni valt. Här får ni lagvis eller individuellt kämpa i antingen fysiskt krävande eller lugna aktiviteter där både lagarbete och laganda prövas.

En aktiv eftermiddag utomhus kan rundas av med eftermiddagsfika med hembakt i det gröna eller inomhus med en avslutande reflektion över dagen.

Vi erbjuder också övernattning i våra campingstugor. Då väljer ni att ladda om med lite skön avkoppling i stugbyn innan prisutdelning och läcker middag på Lönnkrogen. Vill ni kanske ha trubadurunderhållning? Eller koppla av under stjärnorna i vår vedeldade badtunna med plats för 10 sittande gäster? Vi lägger upp en lyckad afton tillsammans med er. Efter en god natts sömn serverar vi en stor lantfrukost innan ni ger er i kast med dagens planering. Era önskemål ger oss många möjligheter att arrangera just för er. Behöver ni busstransport? Vi hjälper er gärna med detta. Kom gärna och besök oss innan ni bestämmer er.