Företagskonferenser på Lane Loge

Välkommen att boka in din nästa företagskonferens hos oss 11 km utanför Uddevalla.

Söker du ett ställe för konferens, möten, kick off? Hos oss möts du av varmt värdskap och hittar unika utomhusaktiviteter i lantlig, fantastisk miljö, stora ytor och vällagad mat i kulturbärande stora lokaler. Vi tar emot grupper upp till 400 personer.

Vi bygger om just nu och från 2 maj kan du boka in hel- eller halvdagskonferens i vår nya konferenslokal ”Dansgolvet” med plats för upp till 60 personer i U-sittning, vid gruppbord eller skolbänkssittning. I bio-sittning får det plats 80 personer. Här finns bekväma konferensstolar och den klassiska utrustningen som krävs för en proffsig konferens med wi-fi och teknisk utrustning. Lokalen är en inbyggd del av logens stora dansgolv på 700 m2.

Lokalen kan även hyras endast vardagar, vardagar kvällstid eller söndagar om du behöver ha ett möte, hålla ett föredrag eller önskar att hyra in dig för kursverksamhet. Alldeles intill ligger Lönnkrogen där ni kan välja att äta middag efteråt. Om du vill kan du även beställa smörgåsar/smörgåstårta/fika till konferenslokalen ”Dansgolvet” under mötet. Scrolla längst ner på sidan för priser och upplägg.

Våra aktiviteter fotbollsgolf och femkamp som utförs utomhus och på stora ytor är populära att avsluta dagens möten med. Fotbollsgolfbanan är öppen april-september, femkampsaktiviteterna är öppna året om. Vissa grenar kör vi på Lönnkrogen, en del i utomhustemperatur i ladan och andra utomhus beroende på väder och vind. Vi kan även erbjuda olika typer av yogaklasser.

I en grupp finns många olika typer av personer och för oss är det viktigt att alla kan slappna av och vara sig själva. Är det inte då livet är som skönast? Våra aktiviteter kan utföras av de flesta oavsett fysisk form. Bland femkampsgrenarna finns möjligheter både för er som vill testa något fysiskt krävande och för er som vill ta det lite lugnare och kanske jobba mer med klurigheter. Eller varför inte göra en mix av det hela? Ni väljer själva ut fem grenar. Mer information om Fotbollsgolf, Femkamp

Vi erbjuder också övernattning i våra campingstugor. Då väljer ni att ladda om med lite skön avkoppling i stugbyn innan prisutdelning och läcker middag på Lönnkrogen. Vill ni kanske ha trubadurunderhållning? Eller koppla av under stjärnorna i vår vedeldade badtunna med plats för 10 sittande gäster? Vi lägger upp en lyckad afton tillsammans med er. Efter en god natts sömn serverar vi en stor lantfrukost innan ni ger er i kast med dagens planering. Era önskemål ger oss många möjligheter att arrangera just för er. Behöver ni busstransport? Vi hjälper er gärna med detta. Kom gärna och besök oss innan ni bestämmer er.

HELDAGSPAKET

Konferenslokal med wi-fi, duk, projektor, frukt, godis, vatten, block, pennor, whiteboard

Förmiddagsfika med grov tre-ostsmörgås, kaffe/te

Lunch- salladsbuffé, bröd och smör, en god, vällagad husman med elegans, måltidsdryck, kaffe och kaka. Vi lägger också stor omsorg på våra vegetariska/veganska rätter.

Em-fika med kaffe/te och hembakt

Pris per person: 400 kr/person exkl. moms

Välkommen att boka till fotbollsgolf: 96 kr/person exkl. moms eller femkamp: 320 kr/person exkl. moms Kontakta oss för prisuppgift på yogaklasser.

HALVDAGSPAKET

Konferenslokal med wi-fi, duk, projektor, frukt, godis, vatten, block, pennor, whiteboard

För- eller eftermiddagsfika med grov smörgås, kaffe/te

Lunch – salladsbuffé, bröd och smör, en god, vällagad husman med elegans, måltidsdryck, kaffe och kaka. Vi lägger också stor omsorg på våra vegetariska/veganska rätter.

Pris per person: 300 kr exkl. moms

Välkommen att boka till fotbollsgolf: 96 kr/person exkl. moms eller femkamp: 320 kr/person exkl. moms

ENDAST HYRA AV KONFERENSLOKAL ”DANSGOLVET”

Endast hyra av konferenslokal ”Dansgolvet” – 800 kr exkl. moms. Vill du hyra lokalen återkommande under en tid, kontakta oss för bättre pris. Kontakta oss för eventuell beställning av smörgås/fika till ditt möte.

Är ni många kan ni vara upp till 400 personer i bio-sittning på stora logen. Välkomna att diskutera ett upplägg för just er grupp.