Nu är det dags för ännu en kul säsong på fotbollsgolfen! 10 april kl. 10 öppnar vi och har sedan öppet alla dagar måndag – söndag kl. 10-20 ända till sista september. Vet ni att vi har den äldsta fotbollsgolfbanan i sitt slag i Sverige? Naturskön med 18 banor och max tio sparkar per bana att få bollen i hål. Vissa hål är mer krävande än andra.

I år har vi snyggat till sista hålet ”fotbollsmålet” och tryckt ner några hål som tjälen tryckt upp en bit ur marken. Under april kommer en dränering att genomföras intill bana ett och två, allt för att banan ska bli så behaglig som möjligt att vistas på.

I år utökar vi också sortimentet i receptionen med godis, enkla mellanmål, snacks och frysta rätter för er som är lite sugna när ni kommer eller hungriga efter avslutat spel. Annars är alla välkomna att använda de olika grillplatserna på anläggningen. Mitt på fotbollsgolfen finns grillstugan, men kolla gärna med oss när ni kommer så får ni tips på fler grillställen. Det är viktigt att vi sprider ut oss nu i dessa tider. Priserna är desamma som förra året: 120 kr/vuxen och 90 kr/barn upp till 12 år. Grupprabatt för grupper 20 personer eller fler. Boka tid under fliken ”Aktiviteter – Fotbollsgolf” Varmt välkomna!

WOW