När snön har smält bort och våren gör sitt första intåg ser vi fram emot att välkomna er gäster. Pandemin håller oss i fortsatt grepp men med skönare utomhustemperaturer blir det lättare att träffas och hitta på något trevligt. Just nu bokar vi in flera olika träffar hos oss under vår och sommar.

I år har vi sänkt våra priser för camping och ställplatser och utökar service på plats för våra boende gäster.  Du kan redan nu fylla vattentank, tömma gråvatten och avloppstank hos oss men nu utökar vi utbudet av enklare matvaror i receptionen samt håller restaurang Lönnkrogen öppen kvällstid under juli månad. Vi kommer även att ha fri utlåning av cyklar för er som vill se er omkring i närområdet på två hjul.

Vi har flera grillplatser med picknickbord där du kan samla dina nära och kära. Kanske vill du prova på fotbollsgolf eller en rolig femkamp?

I vår fantastiska miljö kan du t.ex. cykla 6 km längs den gamla banvallen Lelången och utmed sjöar till Bjursjön där det finns en fin badplats. Väljer du att åka bil i närområdet har vi söta bad en mil bort i Lillesjön och Ellenösjön och salta bad i Uddevalla. Om du vill ströva i skogen har vi två olika skogspromenader som är utmärkta, 1,5 km eller 7,5 km långa.

Vi har två enklare servicehus och ett  nyrenoverat servicehus dit alla boende gäster har tillgång. Vi finns i appen ställplatser.se och finns med i ”Husvagn och Camping” som fristående camping.

Oj, som vi längtar efter er! Håll i, håll ut! Våren är snart här!