Fotbollsgolf & Femkamp

Fotbollsgolfbanan är öppen september ut, sedan öppnar den igen april 2021. Vår bana är den äldsta i Sverige. Femkampsaktiviteterna är öppna året om för grupper tio personer eller fler. En del grenar görs inomhus på Lönnkrogen, några i utomhustemperatur i ladan och andra utomhus.

Klicka Här för att se vår meny och skicka ett beställningsformulär.  Kanske vill ni boka tre timmar i vår veduppvärmda badtunna efter aktiviteterna? Tre timmar – 1800 kr, april-september.

Bokningsformulär hittar ni vid sidans slut!

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf påminner om minigolf, fast man sparkar en fotboll genom olika hinder/banor. Man spelar bäst i lag, 3-5 i varje. Alla har var sin fotboll och man har 10 sparkar på sig att få bollen i hål. Vår bana har 18 hål och det tar ca en och en halv timma att gå banan. Är man en stor grupp börjar varje lag på olika banor. Man kan vara ett hundratal personer på banan samtidigt. Vi har bollar till alla.

Mitt på banan finns grillstugan, som disponeras fritt av alla som har aktiviteter hos oss. Ta med kol, tändvätska och det du vill grilla. Ingen förbokning behövs. Inne i stugan finns ett tjugotal kubbar att sitta på, utanför finns sittplatser vid bord för ett femtiotal.

Pris: 120 kr/vuxna  90 kr/barn upp till 12 år

Grupprabatt vuxen: 21 spelare eller fler 100 kr/person
Grupprabatt barn: 21 spelare eller fler 70 kr/person

Betalar gör du med kort, Swish eller kontanter. Företag och föreningar kan faktureras.

Större grupper bör förboka. Då receptionen är stängd hänvisar vi till bostadshuset. Anslag om detta finns på receptionsdörren.

Femkamp

I härlig natur utmanar du kompisgänget/arbetskamraterna i en femkamp. Aktivitet för tio personer eller fler. Vi har grenar som passar de flesta och man kan tävla individuellt eller i lag. Vår ledare håller i aktiviteterna. Välj fem grenar. Fotbollsgolf kan ingå som en gren april-september. Hos oss kan ni även boka energimassage eller ett yoga-,  zumba eller boot camp-pass av duktiga instruktörer. Ett populärt inslag på möhippan eller varför inte på svensexan?

Trähästkapplöpning – Utomhus året om
Hög skrattfaktor! Ta med kameran! Med kroppsrörelser ska man få hästen att ta sig framåt.

Skottkärrerace – Utomhus året om
Föraren av skottkärran ser inget och kompisen som åker hör inget! Samarbeta och håll nu i hatten!

Pilbågeskytte – I utomhustemperatur i ladan
Känn dig som Robin Hood – skjut tre pilar mot en tavla och räkna poäng.

Yxkastning – utomhus året om
En yxa slungas tre gånger mot poängmarkerad tavla. I ett perfekt kast slungas yxan ett och ett halvt varv och hamnar i mitten av tavlan förstås.

Fågelholkspussel – I utomhustemperatur i ladan
I lag eller enskilt tävlar man mot varandra om vem som har störst snickartalanger och lyckas spika ihop fågelholken på kortast tid. Akta tummen!

Stapla däck på tid – april – oktober
Hur många däck klarar laget/kompisen av att stapla på tre minuter? Kanske kommer cirkuskonster väl till pass när det gäller att göra däckstapeln så hög som möjligt…?

Flytta gruppen – I utomhustemperatur i ladan
Varje lag står på en presenning som ska flyttas ca tio meter. Alla i laget behöver vara med på noterna för att detta ska funka. Kroppskontakt är nödvändig.

Hockey-straffar – I utomhustemperatur i ladan
Varje deltagare har fem skott på sig att samla flest poäng genom att pricka pucken bäst i mål. Denna gren kör vi inomhus på logen.

Å-rodd – april-september
Lagvis ska man förflytta sig i en eka nere i Bäveån. Naturliga hinder under sträckan. No dresscode, men tänk på att du säkert blir blöt…(Grenen kan genomföras när det är tillräckligt hög vattennivå i ån.)

Träskidelöpning – april-september
Upp till fem personer på varje skidpar ska synkronisera gången och tävla mot ett annat lag. Inte så enkelt som det verkar. Samarbete på hög nivå.

Blåsrör – ej under pandemin
Blås iväg tre pilar genom blåsrör mot en poängsatt tavla.

Dragkamp – utomhus året om
Tuffingar? Ok, utmana de andra i en dragkamp, så får vi se vem som är starkast!

Robinsonbana -april-september
En gren som ställer lite högre fysiska krav. Det går ut på att på kortast tid ta hela laget över repribbstol, över ett 4 metersplank, gräva sig under en stock genom sand, hoppa över lastpallshinder, springa genom repspindelnät och däck mot mål. Kör så det ryker!

Traktordäcksvältning- utomhus april-oktober
Två och två från varje lag tävlar om att förflytta var sitt tunga traktordäck en sträcka. Visa musklerna!

Bokstavslek – I utomhustemperatur i ladan
Varje lag får ett antal bokstäver och får i uppdrag att på tid forma det längsta ordet de kan.

Musik-quiz – inomhus på Lönnkrogen
Quizet utgår ifrån deltagarnas åldersgrupp. Nya låtar blandas med låtarna du trodde att du hade glömt. Grenen kan med fördel genomföras innan/under måltid.

Fotbollsgolf kan ingå som en gren april-september

Femkamp: 300 kr/person 

Minimiavgift 3 000 kr (tio personer). Tillägg för  zumba och yoga. Kontakta oss!

  • VEDUPPVÄRMD BADTUNNA April-september Boka ett par timmar i vår fräscha, uppvärmda badtunna som finns alldeles intill första utsparken på fotbollsgolfbanan, bakom receptionen. Här sitter ni skönt 8-10 personer i 38 gradigt vatten och kopplar av med utsikt över banan. Här får man lov att ta med egna valfria drycker om man önskar.

Hyra badtunna: 1800 kr. 

Se vår reklamfilm

Våra hålsponsorer: