Catering

Catering Uddevalla med omnejd. Vi lagar god mat med hjärtat i vår svenska matkultur. Catering av julmat startar i slutet av november.

Vi tar pandemin på största allvar och är mycket noggranna kring mathanteringen. Vi är friska och tacksamma för varje beställning som vi får. I vårt restaurangkök gör vi festbufféer och olika typer av måltider för avhämtning och leverans. Vi tillagar alla typer av både varm och kall mat och jobbar med svenskt kött och svenska råvaror så långt det är möjligt. Nedan finns exempel på några av våra festbufféer. Vår höst- och vintermeny är under planering. Kontakta oss gärna!

Beställ våra populära bufféer – minsta antal 10 personer

Italienska smaker på svenska

  • Lufttorkad skinka, salami, mortadella
  • Oliver, kökets pesto
  • Polentakuber med gorgonzolacreme
  • Tomat och mozarellaost med basilika och vinegrätt
  • Pastasallad med kronärtskocka, soltorkad tomat, parmesan, valnötter, sallad
  • Ruccolapaj med soltorkad tomat (varm) och kökets verdesås
  • Ädelost, fikonmarmelad, melon, salta kex
  • Hembakt foccacia med färsk rosmarin

230 kr/person

 

Festbuffé

  • Potatissallad på rostad potatis och blomkål, pestosvängd med rödlök, haricot vertes, oliver, och ruccola
  • Kycklingspett med tzatsiki
  • Varmrökt lax med hjortronsås
  • Minipaj med västerbottensost och stenbitsrom
  • Räkmousse på kavring
  • Blandad sallad av säsongens grönsaker
  • Ugnsbakade rödbetor med honung, fetaost och rostade solroskärnor
  • Foccaciabröd med oliver och soltorkad tomat

240 kr/person

 

Studentbuffé

  • Kycklingspett och tzatziki
  • lufttorkad skinka
  • salami
  • pastasallad med soltorkad tomat, pesto, mozarella och cocktailtomat
  • oliver
  • kall basilikasås
  • två sorters melon, jordgubbar
  • hembakt foccaciabröd med timjan och flingsalt

160 kr/person

 

Vegetarisk trädgårdsbuffé

  • Rostad potatis och blomkål, pestosvängd med haricot vertes, kronärtskocka, rödlök, ruccola
  • Ugnsbakade rödbetor med fetaost, honung och rostade solroskärnor
  • Kökets småbiffar av kikärter, kidneybönor, potatis och spiskummin med tzatsiki
  • Trädgårdssallad av spenat, haricot vertes och morotsslingor
  • Tomat- och mozzarella med basilika och vinegrätt
  • Kronärtskocksbottnar med parmesancreme
  • Hembakt foccacia med rosmarin och kronärtskockstapenade

160 kr/person

 

Festfat

Komponera ditt eget festfat med tre olika sorters kallskuret, en sallad och exotiska frukter. Vi beräknar 150 g kallskuret /person och 200 g sallad/person.

  1. Kallskuret: rostbiff, rökt kalkonbröst, grillad fläskfile´, grillad kycklingfilé, rökt skinka, kokt skinka, lufttorkad skinka, salami

2. Sallad: Potatissallad eller pastasallad

3. exotiska frukter

170 kr/person