Catering

Är det dags för student/konfirmation/högtidsdag eller fest?

Vi tar corona-epidemin på största allvar och är mycket noggranna kring mathanteringen. Vi är friska och tacksamma för varje beställning som vi får. I vårt restaurangkök gör vi smörgåstårtor, tårtor, landgångar, matlådor och festbufféer för avhämtning och leverans. Vi tillagar alla typer av både varm och kall mat för catering. Avhämtning och utkörning.

Måndagar lagar vi fem olika rätter och kyler i matlådor för avhämtning kl 18-19 eller utkörning tisdagar kl 9-11 inom Uddevalla. 60 kr/matlåda vid avhämtning, utkörning inom Uddevalla 70 kr/matlåda. Beställ senast torsdagar.

Smörgåstårta

Räktårta, räk/skink/osttårta, skink/ost/rostbiffstårta. Våra saftiga smörgåstårtor (även glutenfria) gör vi med tre lager och fyllning av egen äggfyllning, skinkfyllning, mimosa eller ditt val mellan tonfiskskräm eller leverpastejskräm. Vi behöver din beställning senast tre dagar innan avhämtning. Betala med kort, Swish eller kontanter.

  • 9-bitars: 495 kr
  • 12-bitars: 660 kr
  • 15-bitars: 825 kr

 

Tårtor

Jordgubb/hallon/choklad

25 kr/bit

 

Beställ våra populära bufféer

Italiensk Buffé

  • Parmaskinka, salami, mortadella
  • Oliver, kökets pesto
  • Polentakuber med gorgonzolacreme
  • Tomat- och mozarellaost med basilika och vinegrätt
  • Pastasallad med kronärtskocka, soltorkad tomat, parmesanost, valnötter, sallad
  • Ruccolapaj med soltorkad tomat (varm) och kökets verdesås
  • Ädelost, fikonmarmelad, melon, salta kex
  • Hembakt foccacia med färsk rosmarin

230 kr/person

 

Festbuffé

  • Potatissallad på rostad potatis och blomkål, pestosvängd med rödlök, haricot vertes, oliver, och ruccola
  • Kycklingspett med tzatsiki
  • Varmrökt lax med hjortronsås
  • Minipaj med västerbottensost och stenbitsrom
  • Räkmousse på kavring
  • Blandad sallad av säsongens grönsaker
  • Ugnsbakade rödbetor med honung, fetaost och rostade solroskärnor
  • Foccaciabröd med oliver och soltorkad tomat

240 kr/person

 

Medelhavsbuffé

  • Potatis- och fårostsallad med rödlök och tomat
  • Kycklingspett med tsatsiki
  • Laxspett med tapenade
  • Grillad aubergine, squash och paprika med vinegrätt (kall)
  • Hembakt olivbröd med rosmarin och hummus
  • Sallad med fetaost, oliver, rödlök
  • Kex med kronärtskockstapenad, päronmarmelad och rödbetsskott

180 kr/person

 

Studentbuffé

  • Kycklingspett och tzatziki
  • lufttorkad skinka
  • salami
  • pastasallad med soltorkad tomat, pesto, mozarella och cocktailtomat
  • oliver
  • kall basilikasås
  • två sorters melon, jordgubbar
  • hembakt foccaciabröd med timjan och flingsalt

160 kr/person

 

Vegetarisk trädgårdsbuffé

  • Rostad potatis och blomkål, pestosvängd med haricot vertes, kronärtskocka, rödlök, ruccola
  • Ugnsbakade rödbetor med fetaost, honung och rostade solroskärnor
  • Kökets småbiffar av kikärter, kidneybönor, potatis och spiskummin med tzatsiki
  • Trädgårdssallad av spenat, haricot vertes och morotsslingor
  • Tomat- och mozzarella med basilika och vinegrätt
  • Kronärtskocksbottnar med parmesancreme
  • Hembakt foccacia med rosmarin och kronärtskockstapenade

160 kr/person

 

Festfat

Komponera ditt eget festfat med tre olika sorters kallskuret, en sallad och exotiska frukter. Vi beräknar 150 g kallskuret /person och 200 g sallad/person.

  1. Kallskuret: rostbiff, rökt kalkonbröst, grillad fläskfile´, grillad kycklingfilé, rökt skinka, kokt skinka, lufttorkad skinka, salami

2. Sallad: Potatissallad eller pastasallad

3. exotiska frukter

170 kr/person