Konferenser

Låt oss ta hand om er nästa konferens. Glädje – Kvalité – God mat: Det är vår hemlighet för att få nöjda gäster. Lane Loge ligger mitt i en vacker natur – ute på landet, men bara 10 minuters bilresa från Uddevalla. Här finns stora ytor både inomhus och utomhus, och skogen runt hörnet – en härlig miljö att vistas i tillsammans med arbetskompisarna.

De företag och personalgrupper som har besökt oss tycker att vi erbjuder ett prisvärt och annorlunda alternativ, dessutom brukar vi få plus i kanten för den goda maten.

Det som gör oss unika är att vi har möjlighet och stor erfarenhet av att arrangera event/middagar och aktiviteter med upp till 400 deltagare.

Vi har ingen speciell möteslokal, vi använder stora logen och ena delen i restaurangen till konferensdel.

Ett vanligt tvådagarsupplägg kan se ut så här:
Ankomst lagom till förmiddagsfika, därefter inleds konferensdelen fram till lunch. Efter en god och vällagad sådan tar aktiviteterna vid. Vårt aktivitetsutbud finns i anslutning till lokalerna. En aktiv eftermiddag utomhus med fika i det gröna avrundas med skön avkoppling i stugbyn innan prisutdelning och läcker middag på Lönnkrogen. Vill ni kanske ha trubadurunderhållning?

Dag två inleds med stor lantfrukost och kanske en kortare skogspromenad. Därefter tar konferensdelen vid och efter ytterligare en god lunch väntar avresa hemåt. Era önskemål ger oss många möjligheter att arrangera speciellt för er. Behöver ni busstransport? Vi ordnar det.


Administrera

Login
Design, Publicering & Bilder

www.taproduktion.se
www.adyp.se