Uddevallas största after work 24/8

Uddevallas största afterwork med infoVar med och skapa Uddevallas största after work 24 augusti.

Inled höstens arbete med en trevlig aktivitet. Nätverka under lättsamma former och ha en rolig och givande eftermiddag/kväll i härlig miljö!

Anmäl ditt 4-mannalag senast 11 augusti till info@laneloge.se

* Partybussar t.o.r. Uddevalla – Lane Loge

*18-håls fotbollsgolf med trevliga hålsponsorer längs banan

* Grillbuffé inkl. ett glas öl/vin/alkoholfritt

*Goodie bag till alla

* Välfyllt prisbord

Bussar avgår från Uddevalla Kampenhof kl. 15 och går åter till Uddevalla kl. 21 efter en fin eftermiddag på banan och kväll på logen. Öppen bar efter maten.

Pris per lag (4 personer) 2 500 kr exkl. moms. Det går också bra att anmäla per person, 700 kr exkl. moms. Då sätter vi ihop dig i ett lag med tre andra.

Lane Loges fotbollsgolfbana var den andra att uppföras i Sverige. Vår bana är unik. Den har 18 olika banor med naturliga hinder och sträcker sig över fyra hektar. Bäveån ringlar längs ena sidan av banan. Mitt på banan finns grillstuga med picknickbord med plats för ca 50 personer. Banan tar 1,5 – 2,5 timmar att spela om man är 3-5 i varje lag. Var och en har en fotboll och man har tio sparkar på sig att få bollen i hål. Banlängderna ligger i genomsnitt på 150 m.

Vill du vara hålsponsor på Lane Loges fotbollsgolfbana under 2017 och synas hela året med din företagslogga, på vår hemsida samt medverka på plats vid ditt sponsorhål på After Worken? Kontakta oss på info@laneloge.se eller ring 070-267 5361 och ta del av vårt sponsorpaket.

Välkomna! önskar Annette och Jessica

logenJessica Barck logotype original m payoff

 

 

 

 

Administrera

Login
Design, Publicering & Bilder

www.taproduktion.se
www.adyp.se