Archive for Okategoriserade

Categories : Okategoriserade
Comments (0)

11 maj 2019, när våren sprudlar kommer hon! Denna ljuva, starka alldeles underbara låtskrivande Qvinna som förgyllt tillvaron för oss alla med så mycket härlig musik och sann glädje under många år. Innan och efter Evas akt spelar Pistol Packin´Quartet – bandet som golvar oss med Thommy Borsséns Jerry Lee-pianospel och bandets exakta känsla för vad vintagerock handlar om. 

 

 

 

 

Categories : Okategoriserade
Comments (0)

Men… han kommer ner en dag tidigare med sin trio så vi kan nu erbjuda ytterligare en kväll på fredagen den 7 december. Vårt populära julbord, klassiskt och hemlagat av närproducerade råvaror och självklart svensk kött står uppdukat från kl. 19. Efter den goda maten får vi njuta av underbar countrymusik av fantastiska Don Redmon Trio. Endast förköp: 070-267 5361

Categories : Okategoriserade
Comments (0)

24/11 dukar vi upp vårt populära julbord. Vi lagar ett klassiskt julbord från grunden med närproducerade råvaror så långt det är möjligt och endast svenskt kött. Efter den goda julmaten blir det ösig vintagerock med Pistol Packin´. Baren öppen hela kvällen. 525 kr/person, förköp 070-267 5361.

Categories : Okategoriserade
Comments (0)
maj
03

2018-05-01 Årets danspremiär

Posted by: | Comments (0)

Stort och varmt tack till er alla gäster som kom till vår Valborgspremiär 30/4!

Streaplers var på ett fantastiskt spelhumör och levererade till tusen som vanligt.

IngeWidarz gjorde sin premiärspelning på Lönnkrogen och spelade för en fullsatt Lönnkrog med många dansanta par.

Räkfrossa kommer vi att ha fler gånger under säsongen. Tänk att det kom så stor publik trots allt regn, blåst och kyla. Nu är logen indansad och nu vi glädjer oss åt Dansveckan v 28! 

Categories : Okategoriserade
Comments (0)
maj
08

2017-05-02 Nyrenoverat servicehus

Posted by: | Comments (0)

I år har vi helt nytt servicehus vid stugorna. Det är bara ytterväggarna som är kvar av den äldre byggnaden. Inuti är det kaklat, klinklat och superfräscht. : )

Categories : Okategoriserade
Comments (0)

Välkomna att boka vår nya terrass-pool. Vi värmer upp vattnet med vedeldad kamin intill. Du sitter skönt tillsammans med upp till tio personer och blickar ut över fotbollsgolfbanan. Boka altan och pool tre timmar för 1800 kr. Önskar ni en picknick-korg med husets pastasallad, kall grillad kyckling, surdegsbaguette med paprika-spread för 135 kr/person, så går det också att förboka.

Categories : Okategoriserade
Comments (0)
Categories : Okategoriserade
Comments (0)
aug
24

2016-11-26 Julbordspremiär

Posted by: | Comments (0)

Välkomna ut till oss på landet! Vi inbjuder till vårt hemlagade, traditionella julbord från och med första adventshelgen. Vi tycker att det är viktigt att bevara vår fina matkultur och lagar all mat från grunden med massor av matglädje och råvaror som finns i vårt närområde så långt det är möjligt. Njut av allt det där traditionella som hör till ett julbord: Glögg, Janzons frestelse, köttbullar ( vi gör MÅNGA �), sillar (lagom många sorter), lutfisk, korvar, skinka, omelett, rökt rådjur, lax, gubbröra m.m m.m och så ett sött efterrättsbord med äggost, ris a la Malta, lingonmousse, frukt, godis och kakor m.m. 

Vi har några fasta datum för våra julbordssittningar, se nedan. I övrigt caterar vi julbuffé ut till företag, föreningar, arbetsplatser eller hem till dig. 220 kr/person. Skicka meddelande om du vill veta vad som ingår. Under hela december gör vi också smörgåstårtor och jullandgångar på beställning. 

Lördag 26 november kl 16 Familjejulbord, 385 kr/person. Barn upp till 12 år, 20 kr/år. 

Söndag 27 november, Familjejulbord kl 13 och 16.30, 385 kr/person. Barn upp till 12 år, 20 kr/år. Vi har fått nys om att jultomten och ett par av hans nissar kommer på besök och tar emot önskelistor den här dagen. 

Lördag 3 december kl 18
Julbord, musikquiz och musik/karaoke med Cabbarna, 495 kr/person.

Lördag 10 december, Familjejulbord kl 13 och kl 16.30
Söndag 11 december, Familjejulbord kl 13 och 16.30
385 kr/person. Barn upp till 12 år, 20 kr/år. 
Välkomna att boka! 
/Annette med personal

Categories : Okategoriserade
Comments (0)

På scen kl. 21.15: Thommy Borssén rockar loss med sitt band: Jumpin+ Tom and his Amplifiers.

På scen kl. 22.30: Emmy Lou and the Rythm Boys Äntligen har vi dem på vår scen igen. De har bl.a gigat i Las Vegas sedan senast.

På scen kl. 00 Jumpin´Tom and his Amplifiers rockar hem kvällen.

Mellan akterna är det fullt ös på Lönnkrogen med Cabbarna. Fin fin buffé serveras kl. 19.30 – 21.30 och därefter våra berömda hamburgertallrikar. Inträdet kostar 200 kr. Välkomna!

 

Categories : Okategoriserade
Comments (0)
Administrera

Login
Design, Publicering & Bilder

www.taproduktion.se
www.adyp.se